Arise Handball Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小賭怡情 之 我愛扒冷

5 posters

向下

小賭怡情 之 我愛扒冷 Empty 小賭怡情 之 我愛扒冷

發表  Chiu 周四 11月 18, 2010 12:03 am

今晚無聊買左下面條飛。
足球過關 2x3
星期三 15
克羅地亞(主) 對 馬爾他(客)
讓球主客和
客[+2]@4.55
星期三 16
芬蘭(主) 對 聖馬力諾(客)
讓球主客和
客[+3]@4.20

$ 10.00

Chiu

文章數 : 237
注冊日期 : 2009-09-10

回頂端 向下

小賭怡情 之 我愛扒冷 Empty 回復: 小賭怡情 之 我愛扒冷

發表  Chiu 周四 11月 18, 2010 3:01 am

收左皮...

Chiu

回頂端 向下

小賭怡情 之 我愛扒冷 Empty 回復: 小賭怡情 之 我愛扒冷

發表  jefferycheng 周四 11月 18, 2010 11:59 pm

聖馬力諾.........

受幾多輸幾多

睇左十幾年呢D盤........ Very Happy
jefferycheng

文章數 : 1348
注冊日期 : 2008-09-19

回頂端 向下

發表  taklun3308 周五 11月 19, 2010 12:47 pm

聖馬力諾

佢地直頭打緊意大利聯聯架

好似係C2 A定B Laughing

taklun3308
Admin

文章數 : 775
注冊日期 : 2008-09-16
年齡 : 38

http://arise1986.forum666.org

回頂端 向下

發表  Chiu 周三 11月 24, 2010 12:15 am

今晚又試下先。

足球過關 2x1
星期二 21
羅馬(主) 對 拜仁慕尼黑(客)
波膽
2:1@8.50
3:1@13.00
星期二 26
柏迪遜(主) 對 薩克達(客)
波膽
1:2@8.50
1:3@12.00

$ 10.00

Chiu

回頂端 向下

發表  Chiu 周三 3月 16, 2011 11:23 pm

今晚又出擊
里昂 WIN

Chiu

回頂端 向下

發表  benman1229 周四 3月 17, 2011 1:10 am

Chiu 寫到:今晚又出擊
里昂 WIN

你愛扒冷唔掂wo!!

benman1229

文章數 : 918
注冊日期 : 2008-09-20
年齡 : 38

回頂端 向下

發表  11wolf 周四 3月 17, 2011 2:28 pm

努力不懈,愛便生環!
11wolf
11wolf

文章數 : 1128
注冊日期 : 2008-09-17

回頂端 向下

發表  Chiu 周日 4月 03, 2011 4:55 pm

季尾係爆冷0既温床,今晚我又再度出擊。

1 接納 0993 主客和 星期日 5
哈化柏林(主) 對 柏達邦(客)
主客和
客@9.80

$ 100.00 $ 100.00
2 接納 0994 主客和 星期日 10
富咸(主) 對 黑池(客)
主客和
客@5.80

3 接納 0995 主客和 星期日 11
阿積士(主) 對 荷華高斯(客)
主客和
客@8.75

4 接納 0996 主客和 星期日 12
格羅寧根(主) 對 芬洛(客)
主客和
客@7.70

5 接納 0997 主客和 星期日 16
帕爾馬(主) 對 巴里(客)
主客和
客@6.00

6 接納 0998 主客和 星期日 20
特利堡(主) 對 馬模(客)
主客和
主@5.40

7 接納 0999 主客和 星期日 21
曼城(主) 對 新特蘭(客)
主客和
客@6.75

8 接納 1000 主客和 星期日 35
西維爾(主) 對 薩拉戈薩(客)
主客和
客@6.25

9 接納 1001 主客和 星期日 38
洛辛堡(主) 對 史達比克(客)
主客和
客@7.20

10 接納 1002 主客和 星期日 1
拿玻里(主) 對 拉素(客)
主客和
客@5.00

Chiu

回頂端 向下

發表  Chiu 周一 4月 04, 2011 5:32 pm

昨天小勝(雖然少,好過無)黎緊幾日D 波一次過買晒先。
1 接納 1011 主客和 星期一 6
昆士柏流浪(主) 對 錫菲聯(客)
主客和
客@6.50

2 接納 1012 主客和 星期二 1
阿雷馬(主) 對 FC山東(客)
主客和
主@22.00

3 接納 1013 主客和 星期二 4
FC天津(主) 對 墨爾本勝利(客)
主客和
客@5.50

4 接納 1014 主客和 星期二 7
沙巴罕(主) 對 艾加拉法(客)
主客和
客@5.30

5 接納 1015 主客和 星期二 9
聖莊士東(主) 對 格拉斯哥流浪(客)
主客和
主@5.30

6 接納 1016 主客和 星期二 10
希拉爾(主) 對 艾查捷拉(客)
主客和
客@6.20

7 接納 1017 主客和 星期二 12
皇家馬德里(主) 對 熱刺(客)
主客和
客@7.50

8 接納 1018 主客和 星期二 18
修咸頓(主) 對 查爾頓(客)
主客和
客@6.10

9 接納 1019 主客和 星期二 19
雷丁(主) 對 普雷斯頓(客)
主客和
客@5.70

10 接納 1020 主客和 星期三 8
巴塞隆拿(主) 對 薩克達(客)
主客和
客@14.00

11 接納 1021 主客和 星期三 10
些路迪(主) 對 喜伯年(客)
主客和
客@10.50

Chiu

回頂端 向下

發表  Chiu 周一 4月 04, 2011 5:50 pm

Chiu 寫到:季尾係爆冷0既温床,今晚我又再度出擊。
5 接納 0997 主客和 星期日 16
帕爾馬(主) 對 巴里(客)
主客和
客@6.00

9 接納 1001 主客和 星期日 38
洛辛堡(主) 對 史達比克(客)
主客和
客@7.20

總投注一千元,只中兩場,收一千三百二十元。

Chiu

回頂端 向下

發表  jefferycheng 周一 4月 04, 2011 6:28 pm

咁都有錢贏~ affraid

文章數 : 1348
注冊日期 : 2008-09-19

回頂端 向下

發表  Chiu 周一 4月 04, 2011 7:23 pm

jefferycheng 寫到:咁都有錢贏~ affraid

皇馬主場輸波12.5 倍都有人中啦,中一次,再拎去博12次。

Chiu

回頂端 向下

發表  11wolf 周二 4月 05, 2011 2:27 am

唉, 尋日輸撚左...
11wolf
11wolf

文章數 : 1128
注冊日期 : 2008-09-17

回頂端 向下

發表  Chiu 周二 4月 05, 2011 4:59 pm

11wolf 寫到:唉, 尋日輸撚左...
你?
不如跟我扒冷啦。

星期二 1 阿雷馬 對 FC山東 05/04 16:29 14.00 7.50 1.09

尋日買有22倍,今日得返14 倍。
反正都唔知乜波黎0既,咪當玩下囉。

Chiu

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章