Arise Handball Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

我第一次覺得食buffet回左本

4 posters

向下

我第一次覺得食buffet回左本 Empty 我第一次覺得食buffet回左本

發表  袁煒燊 周二 8月 31, 2010 4:39 am

食左兩隻半龍蝦...
食左十幾款desert,仲要個老外師傅成晚企0係度serve我地大約10枱人
地點係頂級酒店...正!!
袁煒燊
袁煒燊

文章數 : 727
注冊日期 : 2008-09-17

回頂端 向下

我第一次覺得食buffet回左本 Empty 回復: 我第一次覺得食buffet回左本

發表  Chiu 周二 8月 31, 2010 7:01 pm

有無嘔完再食過先?

Chiu

文章數 : 237
注冊日期 : 2009-09-10

回頂端 向下

我第一次覺得食buffet回左本 Empty 回復: 我第一次覺得食buffet回左本

發表  jefferycheng 周二 8月 31, 2010 8:14 pm

邊間???

有龍蝦食咁正 Very Happy
jefferycheng

文章數 : 1348
注冊日期 : 2008-09-19

回頂端 向下

發表  袁煒燊 周三 9月 01, 2010 5:05 am

Chiu 寫到:有無嘔完再食過先?
D野食幾好味~嘔唔出!
袁煒燊
袁煒燊

回頂端 向下

發表  袁煒燊 周三 9月 01, 2010 5:06 am

jefferycheng 寫到:邊間???

有龍蝦食咁正 Very Happy
四季酒店, 澳門果間 Laughing
袁煒燊
袁煒燊

回頂端 向下

發表  11wolf 周三 9月 01, 2010 5:48 am

岩岩個兩餐老麥, 我依家個肚好kem.........
11wolf
11wolf

文章數 : 1128

回頂端 向下

發表  jefferycheng 周三 9月 01, 2010 9:56 am

11wolf 寫到:岩岩個兩餐老麥, 我依家個肚好kem.........

clown

文章數 : 1348
注冊日期 : 2008-09-19

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章