Arise Handball Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

歐聯鬼盤王

2 posters

向下

歐聯鬼盤王 Empty 歐聯鬼盤王

發表  jefferycheng 周三 9月 30, 2009 1:03 am

今晚歐聯格流對西維爾

讓球要西維爾半一上盤

如果臨場馬會西維爾轉返半球.........要格流受讓
jefferycheng

文章數 : 1348
注冊日期 : 2008-09-19

回頂端 向下

歐聯鬼盤王 Empty 回復: 歐聯鬼盤王

發表  jefferycheng 周三 9月 30, 2009 4:01 pm

冇人跟~~????走晒寶lu!

回頂端 向下

發表  袁煒燊 周三 9月 30, 2009 5:54 pm

jefferycheng 寫到:冇人跟~~????走晒寶lu!
我嬴左啦~~hahahahaha
袁煒燊
袁煒燊

文章數 : 727
注冊日期 : 2008-09-17

回頂端 向下

發表  jefferycheng 周三 9月 30, 2009 7:08 pm

買左乜~????

尋晚盤口有d唔對路~~~澳門讓緊半球....馬會竟然會讓半一咁多~~~~~~呢招其實好辣~~~~因為西維爾贏一球, 馬會都係輸一半俾上盤~我肯定佢會將注碼射落澳門度......係澳門個半球盤做返小小保險

提及過如果馬會臨場轉半球....即係代表馬會完全唔睇好西維爾~而之前讓半一果d飛馬會就cap晒水........

結果馬會企硬半一, 代表佢對西維爾勁有信心......同埋佢射落澳門賺水~

所以就有咁既推斷~

不過鬼盤唔係常常有~大家要好好珍惜 pirat

回頂端 向下

發表  袁煒燊 周三 9月 30, 2009 9:49 pm

jefferycheng 寫到:買左乜~????

唔賭就係嬴啦~~~ clown
袁煒燊
袁煒燊

文章數 : 727
注冊日期 : 2008-09-17

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章