Arise Handball Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

專題討論:大埔邊度最多傻西?

5 posters

向下

專題討論:大埔邊度最多傻西? Empty 專題討論:大埔邊度最多傻西?

發表  黃偉昌 周一 12月 08, 2008 1:54 pm

個人認為

吉之島對出寶湖橋,近吉之島條行人路

係傻西集合地

你地點睇?

黃偉昌

文章數 : 556
注冊日期 : 2008-09-16

回頂端 向下

專題討論:大埔邊度最多傻西? Empty 回復: 專題討論:大埔邊度最多傻西?

發表  袁煒燊 周一 12月 08, 2008 1:57 pm

一定錯!!
如果唔係點解ben民成晚都落唔到手.... Sad
袁煒燊
袁煒燊

文章數 : 727
注冊日期 : 2008-09-17

回頂端 向下

專題討論:大埔邊度最多傻西? Empty 回復: 專題討論:大埔邊度最多傻西?

發表  jefferycheng 周一 12月 08, 2008 2:46 pm

袁煒燊 寫到:一定錯!!

ben民邊度犯案, 就邊度多傻西 afro
jefferycheng
jefferycheng

文章數 : 1348
注冊日期 : 2008-09-19

回頂端 向下

發表  黃偉昌 周一 12月 08, 2008 3:24 pm

jefferycheng 寫到:

但係當晚有人自認傻西wo Laughing Evil or Very Mad

黃偉昌

文章數 : 556

回頂端 向下

發表  袁煒燊 周一 12月 08, 2008 5:50 pm

midas1215 寫到:
jefferycheng 寫到:

但係當晚有人自認傻西wo Laughing Evil or Very Mad
兩粒鐘得1個人自認傻西都唔算多丫~~haha tongue
袁煒燊
袁煒燊

文章數 : 727

回頂端 向下

發表  11wolf 周二 12月 09, 2008 1:41 am

最多傻西係大眾對面間7-11個頭~
有傻西, 又有"屌你"~
11wolf
11wolf

文章數 : 1128

回頂端 向下

發表  taklun3308 周二 12月 16, 2008 9:33 pm

我覺得寶湖果頭都幾多傻西 ! Very Happy

taklun3308
Admin

文章數 : 775
年齡 : 38

http://arise1986.forum666.org

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章