Arise Handball Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

毒男一問

+2
聰聰
jefferycheng
6 posters

向下

毒男一問 Empty 毒男一問

發表  jefferycheng 周日 12月 07, 2008 11:13 pm

大家聖誕節會去邊度玩?
我又唔想同d港女去食buffet, 有冇好介紹 Cool

文章數 : 1348
注冊日期 : 2008-09-19

回頂端 向下

毒男一問 Empty 回復: 毒男一問

發表  聰聰 周日 12月 07, 2008 11:43 pm

jefferycheng 寫到:大家聖誕節會去邊度玩?
你唔使陪北妃咩?
定係想我地介紹地方俾你同你北妃去呀?

聰聰

文章數 : 261
注冊日期 : 2008-09-17

回頂端 向下

發表  11wolf 周一 12月 08, 2008 2:41 am

聰聰 寫到:
你唔使陪北妃咩?
定係想我地介紹地方俾你同你北妃去呀?

認字特警出動......
11wolf
11wolf

文章數 : 1128

回頂端 向下

發表  taklun3308 周一 12月 08, 2008 3:19 am

毒男一問 49675110

《北非諜影》,又譯作「卡薩布蘭卡(Casablanca,西班牙文原意是「白屋」)」,是一部1942年的美國黑色電影,背景設置在二戰中受維琪法國控制的摩洛哥城市卡薩布蘭卡(現名「達爾貝達」)。影片由Michael Curtiz導演,劇本是基於Murray Burnett和Joan Alison的還沒有完成的舞台劇《大家都來里克的酒店》(Everybody Comes to Rick's)改編的。該片被認為不只是一部令人心碎的愛情電影,實際上更是一部宣揚民族主義和愛國主義電影。

REF: http://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%8C%97%E9%9D%9E%E8%B0%8D%E5%BD%B1

taklun3308
Admin

文章數 : 775
注冊日期 : 2008-09-16
年齡 : 38

http://arise1986.forum666.org

回頂端 向下

發表  jefferycheng 周一 12月 08, 2008 9:24 am

好撚高登呀我地~ Very Happy Very Happy

回頂端 向下

發表  袁煒燊 周一 12月 08, 2008 12:04 pm

taklun3308 寫到:毒男一問 49675110

《北非諜影》,又譯作「卡薩布蘭卡(Casablanca,西班牙文原意是「白屋」)」,是一部1942年的美國黑色電影,背景設置在二戰中受維琪法國控制的摩洛哥城市卡薩布蘭卡(現名「達爾貝達」)。影片由Michael Curtiz導演,劇本是基於Murray Burnett和Joan Alison的還沒有完成的舞台劇《大家都來里克的酒店》(Everybody Comes to Rick's)改編的。該片被認為不只是一部令人心碎的愛情電影,實際上更是一部宣揚民族主義和愛國主義電影。

REF: http://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%8C%97%E9%9D%9E%E8%B0%8D%E5%BD%B1
哈哈哈哈哈~~~你有冇咁撚得閒呀~~~~
袁煒燊
袁煒燊

文章數 : 727

回頂端 向下

發表  taklun3308 周一 12月 08, 2008 12:20 pm

話比你地知"北非"呢個term既真正出處 , 袋錢落你地袋呀 Cool

taklun3308
Admin

回頂端 向下

發表  聰聰 周一 12月 08, 2008 10:08 pm

是但啦, 重點係我問阿豪個問題jei
你得閒咩??

聰聰

文章數 : 261

回頂端 向下

發表  袁煒燊 周一 12月 08, 2008 10:13 pm

聰聰 寫到:是但啦, 重點係我問阿豪個問題jei
你得閒咩??
我點都覺得北非都係其中一個重點 Twisted Evil
袁煒燊
袁煒燊

回頂端 向下

發表  taklun3308 周一 12月 08, 2008 10:36 pm

聰聰 寫到:是但啦, 重點係我問阿豪個問題jei
你得閒咩??
sor lo Sad

taklun3308
Admin

回頂端 向下

發表  袁煒燊 周一 12月 08, 2008 10:41 pm

我好得閒呀~
你想同仔玩定同女玩?? Razz
我買左噴雪,想出尖沙咀噴鳩d呀差!!! pirat
袁煒燊
袁煒燊

回頂端 向下

發表  benman1229 周一 12月 08, 2008 11:03 pm

喂~如果去tst噴鳩d呀差我有興趣!!!!
我一定噴到佢地bet let jack!

benman1229

文章數 : 918
注冊日期 : 2008-09-20

回頂端 向下

發表  袁煒燊 周一 12月 08, 2008 11:15 pm

benman 寫到:喂~如果去tst噴鳩d呀差我有興趣!!!!
我有4支~先到先得~~~ flower
袁煒燊
袁煒燊

回頂端 向下

發表  taklun3308 周一 12月 08, 2008 11:16 pm

袁煒燊 寫到:
benman 寫到:喂~如果去tst噴鳩d呀差我有興趣!!!!
有冇得預留架 ? 我勁想噴撚到D阿差豬西大火雞 Cool

taklun3308
Admin

回頂端 向下

發表  袁煒燊 周二 12月 09, 2008 12:39 am

taklun3308 寫到:
袁煒燊 寫到:
好!! 仲有1個位~~ cheers
袁煒燊
袁煒燊

回頂端 向下

發表  11wolf 周二 12月 09, 2008 1:43 am

bet let jack Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
11wolf
11wolf

回頂端 向下

發表  袁煒燊 周二 12月 09, 2008 3:21 am

11wolf 寫到:bet let jack Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
哈哈~~ drunken
我地四人幫之錢唔夠駛啦~~
袁煒燊
袁煒燊

回頂端 向下

發表  jefferycheng 周二 12月 09, 2008 3:00 pm

袁煒燊 寫到:
taklun3308 寫到:
袁煒燊 寫到:
好!! 仲有1個位~~ cheers

Laughing 唔係犯法既咩~~屌~~~~~~我暫定24號放工同北非去haagen dazs 食朱古力火鍋~~ clown

回頂端 向下

發表  11wolf 周三 12月 10, 2008 12:41 am

我想個日拎把刀去斬人.....有冇人 john??
11wolf
11wolf

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章