Arise Handball Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

而家仲入唔入到隊 -.-

5 posters

向下

而家仲入唔入到隊 -.- Empty 而家仲入唔入到隊 -.-

發表  rockfa 周一 10月 25, 2010 12:23 am

一路都唔撚記得問 Suspect
PS. 我係好靚仔既嬌花, haha Twisted Evil

rockfa

文章數 : 4
注冊日期 : 2010-09-09

回頂端 向下

而家仲入唔入到隊 -.- Empty 回復: 而家仲入唔入到隊 -.-

發表  tin 周一 10月 25, 2010 1:14 pm

rockfa 寫到:一路都唔撚記得問 Suspect
PS. 我係好靚仔既嬌花, haha Twisted Evil

本來都好歡迎你加入!
但係你講大話咁我都幫你唔到!唉…可惜!!! clown
tin
tin

文章數 : 350
注冊日期 : 2008-09-18

回頂端 向下

而家仲入唔入到隊 -.- Empty 回復: 而家仲入唔入到隊 -.-

發表  rockfa 周一 10月 25, 2010 9:46 pm

tin 寫到:

本來都好歡迎你加入!

咁我唯有講返真話, 最靚仔都係你 Very Happy

rockfa

回頂端 向下

發表  den 周一 10月 25, 2010 11:48 pm

rockfa 寫到:
tin 寫到:

本來都好歡迎你加入!

連講兩次大話, 罪無可恕 Evil or Very Mad

den

文章數 : 247
注冊日期 : 2009-08-06

回頂端 向下

發表  tin 周二 10月 26, 2010 12:00 am

den 寫到:
rockfa 寫到:
tin 寫到:

本來都好歡迎你加入!

連講兩次大話, 罪無可恕 Evil or Very Mad

唔好玩人啦星哥,人地都講左真話la~ Wink
唔好迫人再講大話啦~
tin
tin

文章數 : 350
注冊日期 : 2008-09-18

回頂端 向下

發表  rockfa 周二 10月 26, 2010 11:48 pm

ha, 是撚但啦~

講真架, 仲入唔入到隊丫而家 ? confused

rockfa

回頂端 向下

發表  11wolf 周三 10月 27, 2010 1:33 am

日期:29/10
時間:19:30
地點:佛光街
呢日有波練, 你睇下黎唔黎~
到時再傾詳情 Smile
11wolf
11wolf

文章數 : 1128
注冊日期 : 2008-09-17

回頂端 向下

發表  rockfa 周四 10月 28, 2010 2:30 am

係咪次次都係星期五架 ?
我逄星期五返學 Crying or Very sad

rockfa

回頂端 向下

發表  benman1229 周五 10月 29, 2010 12:59 am

gil花, 我地正常係星期五練波既
你睇下幾時得閒黎到啦, 逢星期五7點半, 紅磡佛光街
或者如果你邊日得閒, 打俾我詳談
電話我pm你

benman1229

文章數 : 918
注冊日期 : 2008-09-20
年齡 : 38

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章