Arise Handball Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

第八輪 ---- Arise估波擂台陣 !!!

+4
Gibson820
Chiu
jefferycheng
黃偉昌
8 posters

向下

第八輪 ---- Arise估波擂台陣 !!! Empty 第八輪 ---- Arise估波擂台陣 !!!

發表  黃偉昌 周二 4月 20, 2010 11:53 am

受注賽事 :

星期二 2 希爾星堡 對 馬模
星期二 3 國際米蘭 對 巴塞隆拿
星期二 4 斯肯索普 對 雷J
星期三 2 烏甸尼斯 對 羅馬
星期三 4 拜仁 對 里昂
星期三 5 侯城 對 維拉
星期四 1 馬體會 對 利物浦
星期四 2 漢堡 對 富咸

最高投注額為1,500分

排行榜 :

1. 蒼井麟 815分
2. 皇家蘇施黃 589分
3. 烈夫耶燊 529分
4. 國際美男 416分
5. 拮野拮出禍 270分
6. 蘇gib寶 -150分
7. 艾沙豪 -252分
8. 麟胎撚 -789分
9. 巴迪斯ben民 -2,250分

黃偉昌 在 周五 4月 23, 2010 3:52 pm 作了第 4 次修改

黃偉昌

文章數 : 556
注冊日期 : 2008-09-16

回頂端 向下

第八輪 ---- Arise估波擂台陣 !!! Empty 回復: 第八輪 ---- Arise估波擂台陣 !!!

發表  黃偉昌 周二 4月 20, 2010 11:58 am

依期比較忙, 所以球賽資料同派彩都UPDATE得慢左...抱歉 Very Happy

黃偉昌

回頂端 向下

第八輪 ---- Arise估波擂台陣 !!! Empty 回復: 第八輪 ---- Arise估波擂台陣 !!!

發表  jefferycheng 周二 4月 20, 2010 2:05 pm

Sosad.....我係arise 第二號燈塔

文章數 : 1348
注冊日期 : 2008-09-19

回頂端 向下

發表  Chiu 周三 4月 21, 2010 12:36 am

UM...
我上一輸買左條4串6唔中扣少左我500 分。

Chiu

文章數 : 237
注冊日期 : 2009-09-10

回頂端 向下

發表  Chiu 周三 4月 21, 2010 12:37 am

讓球 星期二 3 國際米蘭 (主) 對 巴塞隆拿 (客)
主 [0/+0.5] @ 1.84 $200

Chiu

文章數 : 237
注冊日期 : 2009-09-10

回頂端 向下

發表  Gibson820 周三 4月 21, 2010 10:34 am

富咸 win @4.7 300分

富咸 win
0:2 @ 24
1:2 @ 15
0:3 @ 80

各100分

中一中個0:3 拎下D分慢慢玩!!!

Gibson820

文章數 : 554

回頂端 向下

發表  黃偉昌 周三 4月 21, 2010 12:40 pm

蒼井麟

投注 :

星期三 4 拜仁 對 里昂

主勝 1,000分 @ 1.53

星期四 1 馬體會 對 利物浦

主勝500分 @ 2.20

總投注 : 1,500分
結餘 : 815分

------------------------------------

巴迪斯ben民

投注 :

國米細 1.7@200
國米和 3.2@100
半全場 和-和 4.9 @50
總入球 0球 9.0 @50
0:0 9.0@50
無首名入球 9.0@50

點解唔買讓球主客和呢...?? Sad Sad

拜仁[-0.5/-1] 1.83 @1000

結餘 : -2,250分

------------------------------------

烈夫耶燊

投注 :

總投注 : 0分
結餘 : 529分

國際美男

投注 :

讓球 星期二 3 國際米蘭 (主) 對 巴塞隆拿 (客)
主 [0/+0.5] @ 1.84 $200

主客和 星期三 4 拜仁慕尼黑 (主) 對 里昂 (客)
客 @ 5.00 $100

主客和 星期三 2 烏甸尼斯 (主) 對 羅馬 (客)
客 @ 2.50 $100

足球過關 2x1
星期四 1
馬德里體育會(主) 對 利物浦(客)
讓球
主 [0/-0.5] @2.00
星期四 2
漢堡(主) 對 富咸(客)
讓球
主 [-0.5/-1] @1.92

$ 200.00

總投注 : 600分
結餘 : 416分

麟胎撚

投注 :

國米
主客和 和@3.15
半場主客和 和@2.05
0:0 @ 7.5
和和@ 4.8
雙@1.8
各100分

讓球 國米 0/+0.5 @1.84
300分

里昂 [+0.5 / +1] 200分

總投注 : 1,000分
結餘 : -789分

蘇gib寶

投注 :

富咸 win @4.7 300分

富咸 win
0:2 @ 24
1:2 @ 15
0:3 @ 80

各100分

總投注 : 600分
結餘 : -150分

艾沙豪

投注 :

國米+0/0.5@1.84每注1,000

過關2X1
讓球 里昂+0.5/1W@2.03
主客和 維拉W@1.8

每注500

結餘 : -252分

皇家蘇施黃

投注 :

結餘 : 589分

拮野拮出禍

投注 :

星期二 3 國際米蘭 對 巴塞隆拿 2.05
星期三 2 烏甸尼斯 對 羅馬 1.78
星期三 4 拜仁 對 里昂 1.9

3X1 @ 100

下次記住寫買邊隊同彩池...............今次投注作廢clown clown

結餘 : 270分

本輪賽事派彩已完成

黃偉昌 在 周五 4月 23, 2010 3:33 pm 作了第 5 次修改

黃偉昌

回頂端 向下

發表  jefferycheng 周三 4月 21, 2010 1:19 pm

釗仔同淫榮係樓上落左注你冇record 既??

回頂端 向下

發表  黃偉昌 周三 4月 21, 2010 5:19 pm

jefferycheng 寫到:釗仔同淫榮係樓上落左注你冇record 既??

頭先打打下有其他野做, 而家UPDATE返了 Very Happy

黃偉昌

回頂端 向下

發表  黃偉昌 周四 4月 22, 2010 11:07 am

星期三賽事已派彩 Very Happy

黃偉昌

回頂端 向下

發表  11wolf 周四 4月 22, 2010 8:55 pm

屌你, 燈到仆街..........
11wolf
11wolf

文章數 : 1128
注冊日期 : 2008-09-17

回頂端 向下

發表  taklun3308 周四 4月 22, 2010 11:50 pm

Robber 專 Surprised

taklun3308
Admin

文章數 : 775
年齡 : 38

http://arise1986.forum666.org

回頂端 向下

發表  11wolf 周五 4月 23, 2010 12:37 am

唉哎, 哈哈, 我買入球大, 唔記得左寫添~
好野, 冇輸到 Razz
11wolf
11wolf

文章數 : 1128

回頂端 向下

發表  黃偉昌 周五 4月 23, 2010 12:40 am

11wolf 寫到:唉哎, 哈哈, 我買入球大, 唔記得左寫添~
好野, 冇輸到 Razz

快D落注啦, 仲有得爭榜首呀 Very Happy

黃偉昌

回頂端 向下

發表  黃偉昌 周五 4月 23, 2010 12:41 am

taklun3308 寫到:Robber 專 Surprised
列貝利仲專 Smile

黃偉昌

回頂端 向下

發表  benman1229 周五 4月 23, 2010 12:59 am

我覺得有野需要修改,
根據不賭就是贏呢個定律,
如果我一路唔落注,頭三名都一定係我!
當然唔係計而家既分數啦 clown
所以我覺得,點都好,每round都必需要落注,否則扣分
而且要設定最低投注額
扣幾多,最低投注額係幾多,你度一度點先至算係公平

benman1229

文章數 : 918
注冊日期 : 2008-09-20

回頂端 向下

發表  taklun3308 周五 4月 23, 2010 1:46 am

張浚銘 寫到:我覺得有野需要修改,
而且要設定最低投注額
不過不賭就是嬴都要建基於D對手輸哂

taklun3308
Admin

回頂端 向下

發表  taklun3308 周五 4月 23, 2010 1:47 am

黃偉昌 寫到:
taklun3308 寫到:Robber 專 Surprised
列貝利仲專 Smile
今晚到阿古路專 Twisted Evil

taklun3308
Admin

回頂端 向下

發表  袁煒燊 周五 4月 23, 2010 2:25 am

仆街....tip中左拜仁1:0
唔記得同pm比昌哥落注......
袁煒燊
袁煒燊

文章數 : 727

回頂端 向下

發表  袁煒燊 周五 4月 23, 2010 2:28 am

而且要設定最低投注額
唔岩心水都要落注?
雖然只係遊戲...但都應該玩得真實d丫...
袁煒燊
袁煒燊

文章數 : 727

回頂端 向下

發表  黃偉昌 周五 4月 23, 2010 11:35 am

taklun3308 寫到:
黃偉昌 寫到:
列貝利仲專 Smile
今晚到阿古路專 Twisted Evil
無出阿古路, 不過有科蘭 !!

黃偉昌

回頂端 向下

發表  jefferycheng 周五 4月 23, 2010 2:26 pm

袁煒燊 寫到:
而且要設定最低投注額
唔岩心水都要落注?

為落注而落注不太健康........

回頂端 向下

發表  黃偉昌 周五 4月 23, 2010 3:44 pm

jefferycheng 寫到:
袁煒燊 寫到:
而且要設定最低投注額
唔岩心水都要落注?

為落注而落注不太健康........

BEN民所提及既情況, 我當初都有考慮過
不過基於本遊戲既無獎金, 亦無獎品..... clown clown

如果真係由一位 "不賭是贏錢" 既玩家勝出
大家可以盡情牙撚屎屎佢 Very Happy Very Happy Very Happy

當然如果有玩家太耐無落注, 我都會提一提佢係時候買下波 Cool Cool

黃偉昌

回頂端 向下

發表  jefferycheng 周五 4月 23, 2010 5:54 pm

割禾青 Very Happy

回頂端 向下

發表  taklun3308 周五 4月 23, 2010 10:45 pm

其實一開始我地底分係一樣

已經係代表左可以唔落注

BEN民呢個假設唔賭就係嬴 , 只係比賽對手差距太大 , 先有咁既情況 Twisted Evil

講真我地個個唔落注 , 但包尾果個呢幾ounrd係咁買1000分波膽6串1中哂

我地都無撚計

好似跑三千咁 , 一開始你已經比人帶開幾個圈 , 人地前面D人牙撚屎屎係都唔跑 , 係度企 , 你都無撚計架 ? 唔通你係要迫人跑搏佢扭親 ?

或者可能你發力變到莊遜咁撚快呢 ?

邊有"唔賭就係係嬴 ? " Cool

taklun3308
Admin

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章