第二輪 ---- Arise估波擂台陣 !!!

3頁(共3頁) 上一頁  1, 2, 3

向下

回復: 第二輪 ---- Arise估波擂台陣 !!!

發表  taklun3308 于 周五 4月 02, 2010 12:58 pm

jefferycheng 寫到:
黃偉昌 寫到:
taklun3308 寫到:BEN民魔咒今日降臨賓菲加 ?! Sad

今晚有三位名家

蒼井麟, 艾沙豪, 巴迪斯ben民.....不約而同心水都係賓菲加

究竟.....邪不能勝正, 定係...道高一呎, 魔高一丈呢 ??Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

因為猁仲黑西過ben . 領先一球輸兩個十二碼 clown
不過BEN民始終敵唔過佢另一個黑星 - 馬體會 Twisted Evil

taklun3308
Admin

文章數 : 774
注冊日期 : 2008-09-16
年齡 : 32

檢視會員個人資料 http://arise1986.forum666.org

回頂端 向下

發表  jefferycheng 于 周五 4月 02, 2010 1:06 pm

昌哥你有冇計錯數呀??

一場500@1.71中左
一場輸300

個結餘仲少過未落注果陣既

最新結餘應該係1870
jefferycheng

文章數 : 1348
注冊日期 : 2008-09-19

檢視會員個人資料

回頂端 向下

發表  benman1229 于 周五 4月 02, 2010 1:29 pm

屌佢母母!
馬體會個撚樣唔撚關顧我!
好彩我冇買佢~哈哈!
Very Happy

benman1229

文章數 : 918
注冊日期 : 2008-09-20

檢視會員個人資料

回頂端 向下

發表  taklun3308 于 周五 4月 02, 2010 1:39 pm

張浚銘 寫到:屌佢母母!
馬體會個撚樣唔撚關顧我!
好彩我冇買佢~哈哈!
Very Happy
華倫西亞 [-0.5 / -1] @2.06 每注 200 Sad

taklun3308
Admin

檢視會員個人資料 http://arise1986.forum666.org

回頂端 向下

發表  黃偉昌 于 周五 4月 02, 2010 2:44 pm

jefferycheng 寫到:昌哥你有冇計錯數呀??

一場500@1.71中左
一場輸300

個結餘仲少過未落注果陣既

最新結餘應該係1870

我未派彩嫁=.="

你望下個post更新日期, 3:54A.M.
當時場波未完

黃偉昌

文章數 : 556

檢視會員個人資料

回頂端 向下

發表  黃偉昌 于 周五 4月 02, 2010 3:16 pm

第二輪所有派彩已更新 pirat

總結一下個形勢先 !!!

爭標組 :

名家艾沙豪,憑住冷靜既分析、精密既思考,係今次擂台陣節節領先。
緊隨其後既係我地Arise足球博士蒼井麟,佢賭波貴精不貴多既精神, 現落後榜首400分。
除左依兩人名家仲保持到1,000分以上之外,仲有以1,033分排名第三既皇家蘇施黃,都係一隻實力不容比視既黑馬 !!

睇黎依三位名家將會有一番龍爭虎鬥 pirat pirat

中游份子 :

蘇gib寶、烈夫耶燊、麟胎撚、國際美男、拮野拮出禍

五位名家既分數上落,都唔超過600分,你地要如果想得到賭尊既稱號,真係要加把勁喇 Very Happy
不過你地後面仲有巴迪斯ben民,距離相差2,000分有多

世上高人 :

名家巴迪斯ben民為左證明佢本人有幾燈,係第二輪賽事已經發力,佢既發功令到艾蒙尼亞上身,佩魯爾紅牌下場停賽 Cool
你果然不負我地對你既期望,燈尊依個位.....捨你其誰 ??
pirat pirat

黃偉昌

文章數 : 556

檢視會員個人資料

回頂端 向下

發表  taklun3308 于 周五 4月 02, 2010 4:25 pm

尋晚知道BEN民買賓菲加 , 個心不其然不寒而慄

幸好BEN民都有眼光獨到一刻 !

taklun3308
Admin

回頂端 向下

3頁(共3頁) 上一頁  1, 2, 3

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章